Loading...

Bezorgen

Levering

Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen! Bestellingen die op werkdagen zijn besteld, worden binnen 2 werkdagen aan PostNL aangeboden.

Vaak ontvang je de bestelde artikelen een dag later, echter kunnen wij hier geen 100% garantie op geven omdat wij het uit handen geven aan PostNL.

Mocht het voorkomen dat een sieraad tijdelijk niet op voorraad of leverbaar is, dan wordt er telefonisch of per e-mail contact met u opgenomen.

Uitzonderingen

Gepersonaliseerde artikelen worden binnen 4 werkdagen aan PostNL aangeboden.

Soms kan het vanwege drukte voorkomen dat de bestellingen wat later worden verzonden. bijvoorbeeld gedurende de uitverkoop en tijdens andere acties. Dit communiceren wij per mail.

Bestellingen binnen Nederland

Bestellingen vanaf €50 of hoger worden gratis bezorgd (Binnen Nederland). Bij bestellingen met een lagere waarde worden bezorgkosten gerekend. Je bestelling wordt altijd bezorgd door PostNL. Daarbij heb je keuze uit onderstaande verzendmethodes:

  • Brievenbuspakket Track&Trace €3,90
  • PostNL pakket Track&Trace €5,95
Bestellingen buiten Nederland

Wij verzenden buiten Nederland alleen pakketten naar België. Hiervoor zijn de verzendkosten standaard €6,95 per bestelling.

Track & Trace

Wanneer je hebt gekozen voor de verzendmethode ‘PostNL pakket’ kun je jouw pakket volgen met een track & trace code. Je ontvangt, vanaf het moment dat je pakket de eerste scan krijgt, een mail met een link naar de website van PostNL en je track & trace code. Op de site waar de link naartoe leidt kun je je track & trace code invullen en zie je de huidige status van je bestelling.

Leveradres wijzigen

Na het plaatsen van je bestelling kan je zelf je adres niet meer wijzigen.
Wij proberen bij Wish Dreamerz bestellingen zo spoedig mogelijk te verpakken en te verzenden. Een wijziging van het adres na een geplaatste bestelling is alleen mogelijk wanneer de order nog niet is verwerkt.

Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met de klantenservice en houd je bestelnummer en adres bij de hand.