Navigatie

Retour

U kunt u artikelen 14 dagen na ontvangst retour zenden mits de artikelen niet zijn gebruikt en in originele staat zijn met uitzondering van oorbellen. Deze worden verzegeld verstuurd i.v.m. hygiëne als de verzegeling verbroken is heeft u geen recht meer op het retour zenden van de oorbellen.  

Uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de retour artikelen wordt het bedrag terug gestort mist de artikelen in goede staat/ niet gebruikt zijn en oorbellen nog verzegeld zijn.

U hebt recht op volledige terugbetaling van het aankoopbedrag en verzendkosten mits u alles mee retour gezonden hebt. Denk hierbij aan gratis gekregen artikelen, 1+1 gratis gekregen artikelen  of promotie artikelen enz. Verzend u een van deze dingen niet terug zijn wij genoodzaakt om het bedrag in rekening te brengen wat ontbreekt. Het bedrag zal dus niet volledig terug gestort worden.

Bij een gedeeltelijke retourzending van bestelde artikelen zijn de verzendkosten voor de koper.

Let op! Controleer alstublieft binnen 24 uur direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden via info@wishdreamerz.nl

U dient binnen 24 uur na ontvangst per e-mail kenbaar te maken welke artikelen u wilt retourneren en deze artikel(en) binnen 14 dagen ongedragen, onbeschadigd en  op een deugdelijke manier verpakt en voldoende gefrankeerd aan ons te retourneren. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

Tip: Bij retourzending aangetekend (handtekening voor ontvangst) via een verzender, bijvoorbeeld PostNL. Volgens de algemene voorwaarden van Thuiswinkel is dit niet verplicht, aangezien de verantwoordelijkheid van het verzenden bij u ligt. Echter is onze ervaring dat het beter is om een retourpakket aangetekend te versturen, aangezien bij PostNL (of andere verzenders) in een enkel geval een pakket kwijt kan raken. Wanneer u aangetekend verstuurt bent u verzekerd tegen het kwijtraken van pakketten en wordt een vergoeding uitgekeerd door PostNL wanneer het pakket toch onverhoopt kwijt raakt.

We kunnen alleen vergoeden nadat de retourzending bij ons aangekomen is.

Sommige artikelen kunt u niet retourneren. Het gaat dan om:

Artikelen die op aanvraag gemaakt zijn.

Oorbellen i.v.m. hygiëne

 

© 2017 - 2019 Wish Dreamerz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel