Loading...

Over ons

Wat begonnen is als een uit de hand gelopen hobby en een voorliefde voor statement oorbellen, is uitgegroeid tot een begrip in Nederland en België: Wish Dreamerz.

Met een grote voorliefde voor sieraden zocht Manon, oprichter van Wish Dreamerz, naar unieke juweeltjes waarmee zij haar persoonlijkheid kon onderstrepen met de nieuwste trends.  Tijdens haar zoektocht naar het perfecte juweeltje kwam ze namelijk maar weinig unieks tegen wat zij zelf graag zou willen dragen.  Daarom worden de oorbellen van Wish Dreamerz met de hand vervaardigd.  Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen aanvraag te doen en dan stellen wij de oorbellen met jou samen!

Wat ons zo uniek maakt? Onafhankelijkheid en een vernieuwde, frisse kijk op de modewereld. Dagelijks inspireert Wish Dreamerz modeliefhebbers via online kanalen zoals social media met de nieuwste trends op het gebied van sieraden, accessoires en kleding. De on-trend, eigenwijze stijl die je hierin terugziet, is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Kleurrijk, uitgesproken, prints en alles volgens de laatste trends. De luxe merkbeleving, scherpe prijzen, snel wisselende collecties & kwalitatief zeer goede items zorgen voor een groeiende populariteit & een trouwe fanbase.