Loading...

Retourneren & ruilen

1. ZICHTTERMIJN & RETOURREGELS

Voor Wish Dreamerz bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de dag ná aflevering. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Let op! U dient binnen 24 uur na ontvangst per e-mail info@wishdreamerz.nl kenbaar te maken welke artikelen u wilt omruilen

Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het retourneren. U kunt het artikel retourneren:

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen
  • als het artikel compleet is
  • in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en Wish Dreamerz verpakking
  • aangetekend (handtekening voor ontvangst) via een verzender, bijvoorbeeld PostNL. Volgens de algemene voorwaarden van Thuiswinkel is dit niet verplicht, aangezien de verantwoordelijkheid van het verzenden bij u ligt. Echter is onze ervaring dat het beter is om een retourpakket aangetekend te versturen, aangezien bij PostNL (of andere verzenders) in een enkel geval een pakket kwijt kan raken. Wanneer u aangetekend verstuurt bent u verzekerd tegen het kwijtraken van pakketten en wordt een vergoeding uitgekeerd door PostNL wanneer het pakket toch onverhoopt kwijt raakt.

Sommige artikelen kunt u niet retourneren. Het gaat dan om:

  • Producten die op speciaal verzoek gemaakt zijn.
  • Producten die op maat gemaakt zijn
  • Oorbellen ivm Hygiëne – Let op! oorbellen kunnen verzegeld worden (op aanvraag) zodra deze geopend is kunt u de oorbellen niet meer ruilen.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

GRATIS ITEMS N.A.V EEN ACTIE

Gratis artikelen die u ontvangt n.a.v een Wish Dreamerz actie, dient u ook aan ons te retourneren bij een retourzending (bij ruiling mag u het product houden).

Wilt u het gratis product houden bij een retournering? Dan worden hier kosten voor in rekening gebracht (waarde van het product).

Wish Dreamerz gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookies.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En ontvang 10% korting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe collecties, speciale aanbiedingen en andere kortingen!